19 Aralık 2016 Pazartesi

| Geliştiriciler İçin Ücretsiz Araç Preloaders.net

Bugün internette gezinirken gördüğüm normalde ücretli olan ancak Chip.net'in sadece bugün için yaptığı etkinlikle ücretsiz olarak sunulan Preloaders.net aracını sizlere aktarmak istedim. Nedir bu Preloaders.net?



Preloaders.net aslında web geliştiricileri için tasarlanmış basit iconların ve görsellerin yer aldığı bir platform. Ajax Loaders olarak da bilinen sitede 800'den fazla yüksek kalitede animasyon şablonlarını bulabilirsiniz. 



Örnek vermek gerekirse hani şu Turkcell'in reklamlarından da hatırlayacağınız yükleniyor gifi gibi 800'den fazla animasyon bu platformda yer alıyor. Eğer bu platform'dan ücretsiz yararlanmak istiyorsanız buradan Chip.net'teki ilgili sayfaya giderek fırsattan faydalanabilirsiniz.

Not: 6 aylık limitsiz hesap kişisel ve ticari kullanımınız için sağlanmıştır. 6 ay sonunda satın alınan program ile birlikte animasyonlar da yüklenebilmektedir.

Teknolojiyi seven aynı zaman işçi hakları, toplu iş hukuku ve iş hukukuna ilgisi olan ve sendikalar hakkında araştırma yapmayı seven birisiyim sadece... Çalışma Ekonomisi mezunu ve sendika uzmanı...