3 Nisan 2017 Pazartesi

| Outlook Alternatifi Mail İstemcileri

Özellikle Windows kullanıcılarının çok yakından tanıdığı Outlook, ücretiyle el yakıyor ve bunu hepimiz biliyoruz. Kaçak kullanıldığında da özellikle kurumsal firmalarda çalışanlar için başlı başına bir sorun oluyor. Sonuçta ücretle satılan bir programı kullanmak hem maliye açısından hem de kurumsal itibar olarak bir sorun yaratıyor. Bu yüzden bazı kurumlar ve maillerle çok fazla haşır neşir olan kişisel kullanıcılar ücretsiz alternatiflere yönelmeyi tercih ediyor.

Thunderbird (Linux, Windows, Mac)


Thunderbird, Firefox'tan hatırlayacağınız Mozilla Vakfı tarafından geliştirilmektedir. Tamamen ücretsiz olarak kullanabileceğiniz Thunderbird ile maillerin yanı sıra takviminizi tutabilir ve etkinlikleriniz için hatırlatmalar belirleyebilirsiniz.


Opera Mail (Mac, Windows)


Dünya üzerinde büyük bir hayran kitlesi olan ve internet tarayıcısı olarak kararlı bir şekilde yoluna devam eden Opera, Opera Mail gibi yan uygulamalarla da kendini kanıtlamış durumda. Mac ve Windows için iyi bir alternatif olan Opera Mail, özellikle sade arayüzü ile ilgi çekici duruyor.


Nylas Mail (Linux, Windows, Mac)


Arayüzüyle ilgi çeken ancak çok fazla bilinmeyen Nylas Mail'de güzel bir alternatif olarak karşımızda... Daha önce hiç kullanmadığım Nylas Mail'i indirmek istediğinizde mail adresinizi istemesi akıllara "Tanıtım mailleriyle gelen kutumu dolduracak mı acaba?" diye düşündürse de güzel bir alternatif olarak listemde yerini aldı. 

Teknolojiyi seven aynı zaman işçi hakları, toplu iş hukuku ve iş hukukuna ilgisi olan ve sendikalar hakkında araştırma yapmayı seven birisiyim sadece... Çalışma Ekonomisi mezunu ve sendika uzmanı...

2 yorum:

  1. aylık 12000 mail atma özelliği ile mail chipm servisini de unutmamak lazım tabi bu servis toplu mail atmada kullanılıyor ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet hocam ancak o tarz servisler genelde webpanel üzerinden kullanıldıkları ve daha çok kurumsal tanıtım, reklam vs amacıyla kullanıldığı için burada yazmadım.

      Sil