9 Ekim 2018 Salı

| Düzenli Blog Yazmak Ne Kadar Önemli?

Özellikle SEO konusunda site sahiplerinin ya da blog yazarlarının uyması zorunlu kurallardan bir tanesi de düzenli içerik üretmeleridir. İçeriğin kalitesi kadar site içeriklerinin düzenli olması da oldukça önemlidir. Bunun başlıca nedeninin sizi ziyaret eden ziyaretçilere günceli içerikler sunmak ve arama motorlarının güncel içeriklere daha çok önem vermesidir.


Sizi ziyaret eden ziyaretçi kitlenize düzenli içerikler sunarak onları kalıcı hale getirebilir ve sitenizin arama motorlarında üst sıralarda yer almasını sağlayabilirsiniz. Yukarıda da belirttiğim gibi içeriklerin düzenli ve güncel olması kadar içeriğinin kalitesi de son derece önemli bir etken. Özgün, kopyala - yapıştır olmayan ve yeterince ilgi çekici içerikler sitelerinizi üst sıralarda tutmak ve ziyaretçilerinizin kalıcı hale gelmesi açısından oldukça etkilidir.

Düzenli blog yazan bloggerları incelediğinizde göreceksiniz ki oturmuş bir yapıları bulunuyor. Burada belirtmem gerekir ki düzenli kastım her gün 10 tane farklı yazı girmekten bahsetmiyorum (tabi bir haber siteniz varsa durum değişir). Yazılarınızı belirli dönemlere yayarak ve belirli uzunluklarda yazmalısınız ki istikrarlı bir yapı oturtmalısınız. Bu düzenli ve istikrarlı yapıyı kurduğunuzda ise ziyaretçilerinizin sizi bulmasını bekleyebilirsiniz.

Teknolojiyi seven aynı zaman işçi hakları, toplu iş hukuku ve iş hukukuna ilgisi olan ve sendikalar hakkında araştırma yapmayı seven birisiyim sadece... Çalışma Ekonomisi mezunu ve sendika uzmanı...