20 Mayıs 2019 Pazartesi

| Tasarımlarınızda Kullanabileceğiniz Ücretsiz İcon Siteleri

Son zamanlarda grafik tasarım konularına yönelmeye başladım. Bu konudaki bilgimi de sizlere aktarmak niyetindeyim. Öncelikle her türlü tasarımlarınızda eninde sonunda icon kullanmanız gerekiyor. Bu iconlar sosyal medya sitelerinin logoları da olabilir veya bir kartvizitte adres bölümünü bildiren farklı bir konum iconu da olabilir. Bu yüzden bende kendi kullandığım ve muhtemelen grafik tasarımla uğraşanların birçoğunun bildiği icon sitelerinden ikisini sizlerle paylaşmak istedim.




Size önerebileceğim ilk site İconFinder olacak. Kullanımı aşırı basit olan ve ücretli/ücretsiz milyonlarca iconu içerisinde barındıran büyük bir site. İstediğiniz iconu saniyeler içinde bulabilir ve ücretsiz olarak çalışmalarınızda kullanabilirsiniz.



İconFinder ile hemen hemen aynı özelliklere sahip. Milyonlarca icon, ücretli/ücretsiz icon setleri ve dilediğiniz iconu saniyesinde bulabileceksiniz.

Teknolojiyi seven aynı zaman işçi hakları, toplu iş hukuku ve iş hukukuna ilgisi olan ve sendikalar hakkında araştırma yapmayı seven birisiyim sadece... Çalışma Ekonomisi mezunu ve sendika uzmanı...