9 Şubat 2023 Perşembe

| Dünyanın İlk Akıllı Kum Torbası ile Tanışın

Bhout firmasının tanıttığı yeni akıllı kum torbası dünyada bir ilk olarak yapay zekayı kullanarak kendini geliştirmeye ve öğrenmeye devam ediyor. Şirketten yapılan açıklamaya göre yapay zeka sayesinde sizi hem zorlamayı hem de motive etmeyi amaçlayan bu yeni teknoloji kum torbası öncelikle Amerika ve İngiltere´de satışa çıkacak.


6 yıllık araştırma ve geliştirmenin ardından duyurulan bu akıllı kum torbasının %85´i sudan oluşuyor. Bu sayede sakatlıkları azaltmayı amaçlayan şirket kum torbasının dışını ise tamamen organik materyallerden ürettiklerini söylüyor. Ayrıca antrenmanın ağırlığı ve zorluğuna göre çeşitli müzikler çalan ve renk değiştiren bu yeni kum torbası sektörde çığır açacak bir ürün gibi gözüküyor.

Kaynak; Bhout web sitesi


Ayrıca akıllı kum torbası size her antremandan sonra puan veriyor ve bu puanlarla diğer kullanıcılarla rekabet edebiliyorsunuz. Spor ve vücut geliştirme teknolojilerinin hızla geliştiği günümüzde sporcular her antremandan maksimum verim almaya çalışıyor. Drop Set  ve Süper Set gibi teknoloji olmadan da gelişiminizi hızlandıracağınız yöntemlerin yanında bu yeni akıllı kum torbası gibi teknolojiler de sporculara maksimum verim sağlıyor. İçindeki sensörler aracılığıyla yumruğun şiddetini ve lokasyonunu hesaplayan kum torbası bu bilgileri yapay zekaya işliyor ve verilerinizi çevrimiçi olarak depoluyor. 


2023´ün ilk aylarında satışa çıkması beklenen bu yeni akıllı kum torbasına sahip olabilmek için şimdiden ön sipariş listesine adınızı yazdırmanız gerekiyor. Ön sipariş verenlerin %25 indirime sahip olacağı ürün için istenen fiyata, kum torbası, evinize nakliyat, boks eldivenleri, dayanıklılık ve güç bantları ve 12 aylık Bhout uygulama üyeliği de dahil.

Teknolojiyi seven aynı zaman işçi hakları, toplu iş hukuku ve iş hukukuna ilgisi olan ve sendikalar hakkında araştırma yapmayı seven birisiyim sadece... Çalışma Ekonomisi mezunu ve sendika uzmanı...

En Yeni Yazıdasınız